Ben jij een ambitieuze Supply Chain Specialist die op zoek is naar een uitdaging? Dynamic is een jong, ondernemend bedrijf in de sport industrie en wij zijn op zoek naar versterking van ons team. We focussen op de ontwikkeling en productie van onderhoudsproducten voor fietsen. Denk aan performance gerichte smeermiddelen die je tegenkomt bij de toppers in het peloton en innovatieve reinigingsoplossingen die inmiddels bij duizenden fietsers over de hele wereld hun werk doen.

Dynamic is het meest innovatieve bike care merk voor sportieve fietsen. Met een jong en enthousiast team dragen we er dagelijks aan bij dat professionals hun performance optimaliseren en avontuurlijke fietsers hun racefiets, MTB of gravelfiets perfect voorbereiden op de volgende rit. Met deze Supply Chain stage bieden we jou de kans om in een klein team bij een dynamisch bedrijf veel ervaring op te doen.

De functie

Als Supply Chain Specialist bij Dynamic ben je een belangrijke schakel in het team. Je verdeelt je aandacht tussen voorraadbeheer, het inplannen van producties en het aansturen van externe fulfilment partners. Tegelijkertijd ben je onderdeel van het ‘new products’ team, schakel je veelvuldig met de collega’s van e-commerce en werk je mee aan het verder automatiseren van onze processen. Administratief ben je sterk en je hebt je zaakjes op orde, jij bent de spin in het web.

Taken en verantwoordelijkheden

Voorraadbeheer, inkoop.

✅ COGS-management en optimalisatie.

✅ Coördinatie logistiek, fulfilment en productie.

✅ Administratie en optimalisatie supply chain processen.


We werken met Exact online als ERP pakket, dit is de centrale hub binnen ons bedrijf en supply chain voert de regie over dit programma. Naast voorraadadministratie en productieplanning is het pakket ook de plaats waar orders van verschillende platforms (geautomatiseerd) samenkomen. Sales via onze website, bol.com en Amazon maar ook exportzendingen en grote leveringen aan distributiepartners worden hier georganiseerd.


Wie ben jij? 

We zoeken een ondernemende, sportieve collega om ons team te versterken. Je bent communicatief sterk en kijkt vooruit. Je kunt goed omgaan met snel veranderende omstandigheden en ziet kansen. Je krijgt energie van vrijheid en flexibiliteit en gaat doelgericht en nauwkeurig te werk. Doordat jij het overzicht bewaart en goed bent in prioriteiten stellen zijn we gezamenlijk in staat om verder te groeien.


🚴‍♂️ HBO werk- en denkniveau, minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie.

🚴 Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect. Duits is een pre.

🚴‍♀️ Je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar kunt ook goed samenwerken.

🚴‍♂️ Je hebt een commerciële instelling en ziet het als een uitdaging om kansen en ideeën om te zetten in werkelijkheid.

🚴 Je bent administratief sterk, hebt affiniteit met IT en procesoptimalisatie.


Ons aanbod

We doen als bedrijf onze naam eer aan, Dynamic is een dynamisch bedrijf dat nooit stilstaat en waar niemand zich verveelt. We tafeltennissen, kletsen over de koers, fietsen altijd samen op vrijdagmiddag en vaak ook op dinsdag of woensdagochtend. Ondertussen heerst er een performance cultuur waar we onze gezamenlijke ambitie waarmaken. In een gaaf kantoor in Den Haag, vlakbij Hollands Spoor hebben we een informele cultuur gecreëerd waar jij jezelf kunt zijn.


✅ Uitdagende, fulltime functie met doorgroeimogelijkheden.

✅ Binnen anderhalf jaar een contract voor onbepaalde tijd.

✅ Marktconform salaris, bonus, vakantietoeslag, vakantiedagen en alle tools die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

✅ We vergoeden je telefoonrekening.

✅ Flexibele werktijden en locatie.

✅ Een ongedwongen werksfeer in een jong en sportief team.

✅ Op vrijdag stoppen we om 16:00u met werken, luiden we het weekend in (meestal op de fiets) met daarna pizza en een borrel.


Heb je interesse? Stuur ons dan je CV en neem contact met ons op via staff@dynamicbikecare.com t.a.v. Rob Fleu, of bel naar +31-850220362. Voor meer informatie kijk je op onze website www.dynamicbikecare.comEcrit par Dynamic

Related blog posts