Ben jij een ambitieuze Product Manager die op zoek is naar een sportieve uitdaging?


Dynamic is een jong, ondernemend bedrijf in de sport industrie en wij zijn op zoek naar versterking van ons team. We focussen op de ontwikkeling en productie van onderhoudsproducten voor fietsen. Denk aan performance gerichte smeermiddelen die je tegenkomt bij de toppers in het peloton en innovatieve reinigingsoplossingen die inmiddels bij duizenden fietsers over de hele wereld hun werk doen.

We lanceren meerdere nieuwe producten per jaar en zijn constant op zoek naar het volgende idee om fietsers blij te maken. De fast paced omgeving die we gecreëerd hebben zorgt voor een stroom van nieuwe ontwikkelingen. Naast onze onderhoudsproducten voor fietsen hebben we met Sunsation bijvoorbeeld ons eerste bodycare product gelanceerd en later dit jaar lanceren we de eerste producten in een nieuwe categorie binnen de fietswereld (waarover we de concurrentie nog niet te veel willen vertellen).

De functie

Als Product Manager bij Dynamic ben je een belangrijke schakel in het team. Jouw rol bevindt zich op het snijvlak van product, marketing en inkoop terwijl je nauw samenwerkt met sales en e-commerce. Je bent voor een belangrijk gedeelte verantwoordelijk voor ons groeiende assortiment. Productontwikkeling, inkoop, marketing, logistiek en analyse zijn onderwerpen waar jij blij van wordt.

Taken en verantwoordelijkheden

 Productontwikkeling, inkoop, life cycle management.

✅ Financiële resultaten van producten of productgroepen monitoren en rapporteren.

✅ Kwaliteit van producten en services bewaken en verbeteren.

✅ Samen met marketing bedenk je lanceringsplannen en ontwikkel je campagnes afhankelijk van de resultaten, de markt en het seizoen.

✅ Samen met sales en e-commmerce ben je verantwoordelijk voor de commerciële strategie van producten en productgroepen.

✅ Leveranciersmanagement en het onderhouden van relaties.


Als Product Manager ben je onderdeel van de afdeling Supply Chain. Samen met de Supply Chain Specialist en meestal een stagiaire draagt de afdeling de verantwoordelijkheid over de optimalisatie van het assortiment, het juiste voorraadniveau en de best haalbare prestaties per product of productgroep.


Wie ben jij? 

We zoeken een ondernemende, sportieve collega om ons team te versterken. Het is bijna onmogelijk om deze rol goed in te vullen als je zelf geen actieve fietser bent. Je kunt goed omgaan met snel veranderende omstandigheden en ziet kansen. Je krijgt energie van vrijheid en flexibiliteit en gaat doelgericht en nauwkeurig te werk. Doordat jij het overzicht bewaart en goed bent in prioriteiten stellen zijn we gezamenlijk in staat om verder te groeien.


🚴‍♂️ HBO werk- en denkniveau, minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie.

🚴 Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect. Duits is een pre.

🚴‍♀️ Je vindt het leuk om zelfstandig te werken maar kunt ook goed samenwerken.

🚴‍♂️ We zoeken iemand die de leiding neemt op productvlak, die strategisch te werk gaat en durft te beslissen. Een onderhandelaar die hard is op de inhoud en zacht op de relatie. 

🚴 Ontwikkelingen volgen zich binnen Dynamic in een hoog tempo op, we zoeken iemand die zich hier prettig bij voelt. Het is voor ons belangrijk dat je snel kunt denken, vooruitkijkt en zaken goed inzichtelijk kunt maken.

Ons aanbod

We doen als bedrijf onze naam eer aan, Dynamic is een dynamisch bedrijf dat nooit stilstaat en waar niemand zich verveelt. We tafeltennissen, kletsen over de koers, fietsen altijd samen op vrijdagmiddag en vaak ook op dinsdag of woensdagochtend. Ondertussen heerst er een performance cultuur waar we onze gezamenlijke ambitie waarmaken. In een gaaf kantoor in Den Haag, vlakbij Holland Spoor hebben we een informele cultuur gecreëerd waar jij jezelf kunt zijn.


Uitdagende, fulltime functie met doorgroeimogelijkheden.

✅ Binnen anderhalf jaar een contract voor onbepaalde tijd.

✅ Marktconform salaris, bonus, vakantietoeslag, vakantiedagen en alle tools die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

✅ We vergoeden je telefoonrekening.

✅ Flexibele werktijden en locatie.

✅ Een ongedwongen werksfeer in een jong en sportief team.

✅ Op vrijdag stoppen we om 16:00u met werken, luiden we het weekend in (meestal op de fiets) met daarna pizza en een borrel.


Heb je interesse? Stuur ons dan je CV en neem contact met ons op via staff@dynamicbikecare.com t.a.v. Rob Fleu, of bel naar +31-850220362. Voor meer informatie kijk je op onze website www.dynamicbikecare.comEcrit par Dynamic

Related blog posts