Vanaf 1 februari is Dynamic officieel partner van Fietsvrouwen.cc!

Dynamic zal Fietsvrouwen.cc ondersteunen in het voorzien van kennis rondom onderhoud, producten, workshops en zal bij verschillende evenementen aanwezig zijn met hun legendarische bikewash.


De connectie met fietsvrouwen.cc komt niet uit het niks. Kirsten Boerrigter is al 1,5 jaar trots ambassadeur van Dynamic en een staat bekend als grootste fan van de Dynamic Dirt Destroy. Daarmee was de keuze voor Dynamic snel gemaakt om mee te doen aan het mooie avontuur van Fietsvrouwen.cc. Lees hier de blog terug waarin we Kirsten introduceren als ambassadeur.


Fietsvrouwen.cc

Fietsvrouwen.cc is het platform voor alle Nederlandstalige vrouwen die fietsen. Via de Facebook community, actieve Instagram pagina en website worden fietsende vrouwen met elkaar verbonden, geïnspireerd en gemotiveerd. Zo worden er blogs gedeeld en toffe workshops georganiseerd. Daarnaast staan er meerdere events en reizen op de planning. Bij Fietsvrouwen.cc is iedere vrouw welkom, zowel beginnende fietsers als pro’s.


Samenwerking met Dynamic

Dynamic is de bike care partner van Fietsvrouwen. Zo gaan we geregeld updates en artikelen over fietsonderhoud delen in de uitgebreide blogsectie van Fietsvrouwen.cc. In de Dynamic workshops zal er diep ingegaan worden op het gebruik van Dynamic producten, de producten zelf en het onderhouden van je fiets in het algemeen. Ook bij de events zul je Dynamic tegenkomen, we zullen met een bikewash aanwezig zijn.

Samen streven wij ernaar dat er meer vrouwen op een schone fiets rijden!

Ecrit par Simon Albers

Related blog posts