Privacy policy

Wij zijn Dynamic Bike Care B.V.. Wij respecteren uw privacy, maar soms hebben we uw persoonlijke gegevens nodig. In dit privacybeleid leggen we uit welke gegevens we gebruiken en hoe we deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken. Dit privacybeleid is van toepassing op onze website www.dynamicbikecare.com (de “Website) en de diensten die wij aanbieden (de “Diensten”). Wij voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “Relevante Wetgeving”).

Ben je jonger dan zestien jaar?

Als u jonger bent dan zestien jaar, kunt u onze Website en Diensten niet gebruiken zonder de toestemming van uw ouders of wettelijke voogd.

Persoonlijke gegevens

Om onze Website en Diensten aan te bieden verwerken wij persoonsgegevens. “Persoonlijke gegevens” betekent alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon zoals gedefinieerd in de Relevante Wetgeving.

Jouw toestemming

Wij kunnen uw gegevens op verschillende momenten opslaan, bijvoorbeeld wanneer u onze Website bezoekt, een account aanmaakt via onze Website, gebruik maakt van onze Diensten of wanneer u contact met ons opneemt. We mogen je gegevens verwerken, omdat we je toestemming vragen via dit privacybeleid. Daarnaast hebben wij uw gegevens nodig om de overeenkomst tussen u en ons uit te voeren. Als u ervoor kiest om uw gegevens niet te delen, kunnen wij uw bestellingen niet verwerken en leveren.

Wij zullen uw gegevens niet zonder uw toestemming verwerken, tenzij wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.

Welke gegevens verzamelen we en hoe gebruiken we uw gegevens?

Om onze Website en Diensten te gebruiken, hebben we de volgende gegevens nodig:

  • Uw naam
  • Je leeftijd
  • Je geboortedatum
  • Je geslacht
  • Jouw adres
  • Uw woonplaats
  • Jouw telefoon nummer
  • Jouw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw betalingsgegevens

We kunnen ook de volgende niet-persoonlijke gegevens opslaan als u onze Website gebruikt:

  • Het type van uw browser
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt
  • De internetprovider

Inloggegevens

We slaan de volgende gegevens op in uw account: wachtwoorden en gebruikersnamen. Zo hoeft u uw gegevens niet opnieuw aan ons te verstrekken. Ook bewaren wij – voor uw eigen gemak – de gegevens van eerdere bestellingen.

Sociale media

Het is mogelijk dat de aanbieder van social media ons informatie stuurt (volgens zijn beleid), als je gebruik maakt van social media functies op onze Website. Dat kan zijn: je naam, profielfoto, geslacht, vriendenlijst en andere informatie zijn die je hebt verstrekt. Als je niet wilt dat de social media provider ons de informatie stuurt, kun je de privacy instellingen van je social media account wijzigen.

Als je een item leuk vindt, verschijnt dat item op je social media-account als je bent ingelogd op je account. Als u zich op een webpagina bevindt die gebruikmaakt van invoegtoepassingen voor sociale media, stuurt uw browser bepaalde informatie naar de aanbieder van uw socialemedia-account. Wij hebben geen controle over dit delen van gegevens.

Marktonderzoek

Wij kunnen u vragen om mee te doen aan marktonderzoek. Wij gebruiken uw gegevens voor het marktonderzoek. Die statistische gegevens gebruiken we anoniem voor Dynamic Bike Care B.V.. Je kunt de vragenlijst op elk moment sluiten. We delen uw antwoorden niet met anderen en maken ze niet openbaar. Bovendien zijn uw antwoorden niet gekoppeld aan uw e-mailadres.

Wedstrijden

Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij de volgende gegevens: contactgegevens en naam. Op deze manier kunnen wij de actie uitvoeren en prijswinnaars bekend maken. Ook meten we de reacties op onze advertenties.

Nieuwsbrief

Dynamic Bike Care B.V. biedt nieuwsbrieven aan. Zo ben je volledig op de hoogte van aanbiedingen en ander nieuws. Wij maken gebruik van een opt-in systeem Iedere keer dat wij u een nieuwsbrief sturen heeft u de mogelijkheid om u af te melden voor de nieuwsbrief.

Bestellingen

Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen) en betaalgegevens nodig. Wij registreren, bewaren en verwerken uw gegevens om uw bestelling efficiënt en correct af te handelen. Indien nodig zullen wij die gegevens ook gebruiken voor een vervolggarantie. Bij het verwerken van uw bestelling verstrekken wij aan Transport en Logistiek bedrijven relevante persoonsgegevens.

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de hierboven genoemde doeleinden of enig ander doel dat daarmee verband houdt. Zo worden uw gegevens nooit op een onverwachte manier door ons gebruikt.

Veiligheid

We werken er hard aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde of onwettige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. Zo hebben onbevoegden geen toegang tot uw gegevens. Wij nemen de volgende maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen:

  • Versleuteling van digitale bestanden die persoonlijke gegevens bevatten
  • Beveiligde netwerkverbindingen met Secure Socket Layer (SSL)-technologie of een technologie die vergelijkbaar is met SSL
  • De toegang tot de gegevens is beperkt tot de personen die de gegevens nodig hebben

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?

We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig is om de hierboven genoemde doeleinden te bereiken.

Overdracht

Wij verwerken uw gegevens alleen binnen de Europese Unie. We zullen uw gegevens alleen buiten de Europese Unie verwerken als het land een effectief beschermingsniveau voor uw gegevens heeft.

Wij zullen uw gegevens nooit doorgeven aan andere landen of andere partijen dan hierboven beschreven.

Links

Mogelijk vindt u op onze website advertenties of andere inhoud die naar andere websites verwijzen. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. Wij raden u aan het privacybeleid van die websites te lezen.

Cookies

Cookies zijn kleine (tekst)bestandjes die op uw computer worden opgeslagen. Uw webbrowser slaat deze cookies op wanneer u onze Website bezoekt. Deze cookies worden bij een volgend bezoek aan onze website weer opgehaald. Hierdoor kan onze Website u herkennen als een eerdere bezoeker.

We kunnen cookies gebruiken om uw gebruikerservaring op onze Website te verbeteren. Cookies zijn essentieel voor de werking van onze Website, zorgen ervoor dat u onze Website veilig kunt bezoeken en sporen bugs en fouten op onze Website op.

Door cookies op te slaan zorgen wij ervoor dat:

  • uw artikelen worden bewaard in de winkelwagen
  • u bent ingelogd en kunt ongehinderd winkelen
  • u winkelt veilig bijDynamic Bike Care B.V.
  • u bent in staat om beoordelingen te lezen en te schrijven
  • de website werkt efficiënt
  • we kunnen bugs, fouten en misbruik op onze website volgen
  • we kunnen verbeteringen testen
  • wij kunnen u adviseren op basis van uw eerdere opvattingen en/of aankopen
  • u kunt items delen via sociale media zoals Facebook en Google
  • u ontvangt volledige lokale informatie

U kunt uw cookie-instellingen in uw browser wijzigen als u niet wilt dat er cookies naar uw apparaat worden verzonden. Wij zullen geen cookies opslaan als u onze Website bezoekt. Houd er rekening mee dat sommige websitefuncties of -diensten van onze website mogelijk niet correct werken zonder cookies.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wanneer we dit privacybeleid ingrijpend wijzigen, zullen we een melding op onze website plaatsen samen met het bijgewerkte privacybeleid. We informeren ook gebruikers die zijn geregistreerd met een e-mailadres in geval van significante moderatie. Indien u niet als gebruiker geregistreerd bent, raden wij u aan de Website en dit beleid regelmatig te bezoeken.

Uw rechten

De gegevens die we verzamelen zijn persoonlijk. Daarom heeft u de volgende rechten:

  • U kunt inzage vragen in de persoonsgegevens die wij over u verwerken;
  • U kunt ons verzoeken om uw persoonlijke gegevens in onze administratie te corrigeren, bij te werken, af te schermen of te verwijderen. Bij fraude, wanbetaling of andere onrechtmatige daad kunnen wij sommige gegevens in een register op een zwarte lijst houden;
  • U kunt een kopie opvragen van de persoonsgegevens die wij van u hebben verwerkt. Wij kunnen – op uw verzoek – deze kopie naar een andere partij sturen, u hoeft de gegevens dus niet zelf mee te sturen;
  • U kunt een klacht indienen tegen de verwerking van uw gegevens;
  • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u de indruk heeft dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken;
  • U kunt uw toestemming voor het verwerken van uw gegevens altijd intrekken. Wij kunnen uw gegevens niet verwerken vanaf het moment dat u uw toestemming intrekt.

Mocht u nog vragen hebben over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Contact informatie
Dynamic Bike Care B.V.
Slotenmakerstraat 11
2672GC Naaldwijk
KvK-number: 77626613
+31-850220362
info@dynamicbikecare.com